Mobila şi IluminareaMobila şi IluminareaMobila şi IluminareaMobila şi IluminareaMobila şi Iluminarea
Mobila şi Iluminarea Colecțiile italiene de mobilă, prezentate în salonul SHOWROOM, permit crearea integrală a interiorului camerei de zi, salonului, bucătariei, sufrageriei, dormitorului sau a camerei pentru copii. Iar formele excepționale și designul perfect a corpurilor de iluminat pot da viață celor mai inedite idei in ceea ce privește iluminatul.
Lengerie de pat, vesela şi obiecte de decorLengerie de pat, vesela şi obiecte de decorLengerie de pat, vesela şi obiecte de decorLengerie de pat, vesela şi obiecte de decorLengerie de pat, vesela şi obiecte de decor
Lengerie de pat, vesela şi obiecte de decor Cele mai bune colecții de lenjerie de pat, veselă și elemente de decor oferite de cei mai renumiți producători europeni, care vor crea în casa dvs. o atmosferă de lux dar și de confort.
Materiale şi consumabileMateriale şi consumabileMateriale şi consumabileMateriale şi consumabileMateriale şi consumabile
Materiale şi consumabile Parchet de înaltă calitate, gresie și faianță de dimensiuni diferite, tapete elegante pentru crearea soluțiilor moderne și originale în spațiile rezidențiale și cele publice.
Noutăţi
Colecţiile de mobilă a brandului italian Dolfi, sînt prezentate în salonul SHOWROOM Colecţiile de mobilă a brandului italian Dolfi, sînt prezentate în salonul SHOWROOM Fabrica italiană Dolfi, prezentată în salonul SHOWROOM, are în spate o istorie de optzeci de ani, fapt care, desigur, alături de calitate excelentă a produselor, este considerat unul dintre avantajele sale principale. Noua colecţie a fashion-brandului ETRO, prezentată în salonul SHOWROOM Noua colecţie a fashion-brandului ETRO, prezentată în salonul SHOWROOM Toamna şi iarna cu toţii visăm la o casă cu o căldură şi un confort perfect. Acest fapt nu este o coincidenţă, anume în această perioadă a anului, este atât de plăcut să cumpăram pături, plăpumi, perne, papuci de cameră şi halate de baie. Aşadar, tocmai oportun, salonul SHOWROOM prezintă noua colecţie a renumitului fashion-brand ETRO.