Despre companie

Salon SHOWROOM, Studio Design Exclusive SRL

SHOWROOM este cel mai bun salon de design interior, care pune la dispoziţie mobilier de elită, tehnică de iluminare, materiale textile, accesorii, tehnică sanitară şi materiale exclusive de finisaj. Suntem pe piaţă din anul 2005 şi în această perioadă am ales să muncim cu cei mai buni producători internaţionali. Iar pentru a satisface toate cerinţele clienţilor noştri, începând cu anul 2010, am inclus în gama de servicii livrarea mobilei prin contract, destinată industriei hoteliere şi de restaurant.

Optând pentru mobilierul expus în colecţiile noastre, interioarele pot fi amenajate în cele mai mici detalii: living, sufragerie, bucătărie, dormitoare sau odăile copiilor... Graţie salonului nostru puteţi materializa cele mai inedite proiecte de iluminare – forme deosebite, design irepetabil a celor mai recunoscute mărci italiene. Să creaţi o lume unică şi diafană în camera de baie vă vor permite materialele de finisaj de cea mai înaltă calitate. Puteţi atinge perfecţiunea în decorarea şi amenajarea locuinţei Dumneavoastră prin toate piesele pe care vi le punem la dispoziţie.

SHOWROOM oferă servicii de design şi proiectare arhitecturală, coaserea draperiilor, decorare, montaj, administrarea proiectelor şi construcţiilor, control asupra executării proiectului. Garantăm clienţilor noştri calitatea şi siguranţa produselor, personal calificat şi deservire impecabilă. Ajutăm clienţii noştri să trăiască frumos şi confortabil.

Irina Naval

/Directorul salonului SHOWROOM/

Salonul SHOWROOM este o formulă matematică perfectă a stilului modern. Aici domină logica clară a liniilor, culori sobre, materiale moderne şi soluţii tehnice perfecte. Fiecare dintre brand-urile expuse este un etalon estetic al zilei de mîine.

Nu avem timp să alegem din duzine. Tocmai de aceea ne bazăm pe gustul celora pe care îi considerăm etaloane. Ne străduim să oferim clienţilor noştri frumuseţea celor mai mari creatori de mobilă, fascinaţia celor mai moderne sisteme de iluminat, cele mai divine textile, accesorii de preţ, tehnică sanitară şi materiale de finisaj care etalează prin calitate. Astăzi, reprezentăm cei mai buni producători moderni, care nu ne trădează aşteptările, depăşindu-le. Ceea ce facem este crearea unui spaţiu ideal pentru viaţă, pentru viaţa Dumneavoastră. Spaţiul în care Dvs vă veţi construi Viitorul, veţi depăna amintirile Trecutului şi veţi savura Prezentul.