Noile colecţii FRETTE, în curând, în salonul SHOWROOM

Noile colecţii FRETTE, în curând, în salonul SHOWROOM

Foarte curând în salonul SHOWROOM vor apărea noile colecţii de lenjerie de pat şi accesorii pentru interior create de către faimosul brand Italian – FRETTE.

FRETTE nu este doar un brand din clasa «lux» ci este mai degrabă întruchiparea luxului şi stilului de viaţă. Datorită inovaţiilor în domeniul textilelor, FRETTE reuşeşte să rămână lider în crearea celei mai rafinate lenjerii de pat, păturilor, feţelor de masă şi accesoriilor pentru interior, iar această poziţie este menţinută de către FRETTE mai mult de 150 de ani. Rafinamentul şi farmecul unic al lenjeriei de pat – FRETTE au cucerit gusturile, chiar şi celor mai capircioşi reprezentanţi ai societăţii înalte europene. Acest brand a fost apreciat după merite de către însăşi curtea regală a Italiei şi a devenit un nume de referinţă. Dacă dormi pe o lenjerie de pat marca FRETTE, atunci poţi considera că ai reuşit în viaţă.

Colecţia toamnă-iarnă 2012 – prezintă, ca întotdeauna, cele mai calitative materiale (bumbac, in, mătase, caşmir, blană), decor rafinat, printuri moderne, combinaţii îndrăzneţe de texturi, armonie şi subtilitate testată în timp. Paleta de culori este dominată de gri şi nuanţe pastelate de roz.

Mai multe informaţii puteţi afla de la consultanţii salonului SHOWROOM.