Noua colecţie a fashion-brandului ETRO, prezentată în salonul SHOWROOM

Noua colecţie a fashion-brandului ETRO, prezentată în salonul SHOWROOM

Toamna şi iarna cu toţii visăm la o casă cu o căldură şi un confort perfect. Acest fapt nu este o coincidenţă, anume în această perioadă a anului, este atât de plăcut să cumpăram pături, plăpumi, perne, papuci de cameră şi halate de baie. Aşadar, tocmai oportun, salonul SHOWROOM prezintă noua colecţie a renumitului fashion-brand ETRO.

Cartea de vizită a acestei case de modă este printul sub formă de castravete turceasc. În colecţiile sale ETRO întotdeauna mizează pe print, iar culorile pozitive şi luminoase indică filozofia de viaţă a companiei.

Cu toate acestea, în colecţia toamnă-iarnă 2012-2013, ETRO a decis să mizeze pe nuanţe fine de culoarea nisipului şi tonuri reci de gri. Colecţia îmbină motivele orientale şi cele europene, formând în cele din urmă ceva plăcut şi confortabil, încălzind trupul şi sufletul ca un vin fiert bun într-o seară geroasă de iarnă. Această colecţie «iese» dincolo de dormitor şi este gata de a transforma toate camerele din casă. În halatele grele de mătase ETRO poţi întâlni chiar şi oaspeţii, iar păturile şi pernele sunt adecvate în camera de zi sau chiar în birou. Designul pernelor decorative ETRO, este atât de variat încât se pare că nu există două la fel. Din lână fină, brodate cu mătase şi mărgele, din catifea cu ornamente tradiţionale orientale «Paisley» sau din blană, acestea sunt adevărate obiecte de artă.

Mai multe informaţii despre noua colecţie ETRO puteţi afla de la consultaţii salonului SHOWROOM.