Colecţiile de mobilă a brandului italian Dolfi, sînt prezentate în salonul SHOWROOM

Colecţiile de mobilă a brandului italian Dolfi, sînt prezentate în salonul SHOWROOM

Fabrica italiană Dolfi, prezentată în salonul SHOWROOM, are în spate o istorie de optzeci de ani, fapt care, desigur, alături de calitate excelentă a produselor, este considerat unul dintre avantajele sale principale.

Istoria companiei a început în anul 1932 când fondatorul ei Gino Chiarugi a construit o fabrică pe o suprafaţă de 3 mii de metri pătraţi unde a început să producă mobilier pentru dormitoare şi living, însă adevăratul succes Dolfi îl cunoaşte în anii 50 ai sec XX. În acea perioadă pentru prima dată a fost desfăşurată expoziţia de mobilă din Milano, care prezenta noile tehnologii şi ultimele tendinţe ale acelor vremuri. Mobila fabricii lui Gino Chiarugi, a produs o adevărată senzaţie.

Iată ce povesteşte nepotul fondatorului, actualul proprietar şi directorul creativ al acestei fabrici Filippo Dolfi: «Acesta era acelaşi an în care publicului i-a fost prezentat celebrul Fiat 50, care a avut un succes atât de mare, încât producătorii de mobilă din Brianza i-au oferit bunicului meu 5 milioane de lire sterline ca să excludă sloganul «Lansat de Chiarugi 500» care a atras atenţia întregii expoziţii».

Astăzi Filippo Dolfi şi Antonella soţia sa, sunt implicat în promovarea activă pe piaţă a două colecţii de top Dolfi, de care este legat viitorul companiei lor. Una dintre acestea este FD Collection care prezintă tendinţa actuală în moda mobilieră şi include atât seturi întregi pentru dormitoare şi living, precum şi piese individuale de mobilier,corpuri de iluminat şi tot felul de accesorii.

Cea de-a doua colecţie Sogni di Matilde («Visele Matildei») propune mobilier pentru interioare romantice potrivite pentru camera fetiţelor. Sogni di Matilde – întruchipeaza o garnitură completă pentru interior, care include seturi de mobilier, lămpi, lenjerie de pat, perdele, covoare, jucării şi chiar tablouri. Colecţiile de mobilier nu înseamnă doar mobilă pentru dormitor, dar şi diverse sisteme modulare de stocare, mobilier pentru baie. Pe langă toate acestea fabrica Dolfi propune un set minunat de jucării moi cu, care copiii mici atât de mult iubesc să adoarmă. Colecţia foloseşte numai materiale naturale, hipoalergenice, special concepute pentru copii. Întreaga colecţie Sogni di Matilde este realizată în culori fine, pastelate, alb, roz, albastru şi nuanţe de bej.

SHOWROOM cu cea mai mare plăcere vă va ajuta să alegeţi şi să procuraţi mobilier italian de cea mai înaltă calitate marca Dolfi. Mai multe informaţii puteţi afla de la consultanţii salonului.