Servicii

Design Interior

Design Interior

Clienţii nedocumentaţi consideră că un proiect de design este un desen în culori şi doar profesioniştii ştiu că un astfel de servicu presat, pe lângă modelarea virtuală a viitoarei case, include un şir de acte, detalii ce descriu etapele construcţiei sau reparaţiei, aranjamentul mobilei, planul iluminării şi multe alte aspecte. Dacă nu doriţi să riscaţi pe cont propriu şi vă doriţi un interior amenajat sută la sută atunci sunteţi bine venit în salonul SHOWROOM, care pe lângă mobilier, iluminare, textile, materiale de finisare, piese de interior vă va oferi şi servicii de design şi decorare a locuinţei dumneavostră.

Proiecte în format tridimensional – noutate în materie de design. Asta permite să vizualizezi viitorul interior în culori şi în volum. Totuşi pentru a crea un astfel de proiect trebuie să fii un profesionist desăvârşit, iar în salonul SHOWROOM muncesc doar astfel de specialişti. Noi ne bazăm nu doar pe experienţa de muncă a angajaţilor noştri ci şi pe a partenerilor designeri străini, iar lucrările noastre în format 3D se deosebesc prin idei novatoare şi fascinante.

Fiecare om îşi doreşte ca locuinţa sa să corespundă imaginii sale şi să o reflecte cu stricteţe, punând în valoare statutul, aparteneţa socială, caracterul, pasiunile şi trăirile. Profesioniştii salonului SHOWROOM ştiu asta, noi ne înţelegem clienţii, iar proiectele noastre de design sunt întotodeauna de calitate.

Coaserea perdelelor

Coaserea perdelelor

Cum arată perdelele sau draperiile exclusive concepute şi cusute de un designer? Aceastea au o formă originală, un amestec neobişnuit de ţesături, texturi şi accesorii, sunt utilizate elemente decorative de excepţie iar inspiraţia expertului permite să fie create adevărate opere de artă.

Astăzi există deosebita oportunitate de a comanda şi coase perdele şi draperii la comandă. Astfel un designer profesionist poate decora interiorul locuinţei, astfel încât acesta să fie cu adevărat unic.

Fereastrele casei sau apartamentului nu constituie doar un hotar care desparte spaţiul privat de lumea exterioară, dar, acesta mai sunt şi un element foarte important al interiorului.

Design profesional şi coaserea perdelelor pentru living, dormitor, camera pentru copii, sau chiar pentru întreaga casa va permite ferestrelor să devină parte a interiorului şi chiar pot deveni „cireaţa de pe tort”, ori foarte bine ştim că atmosfera din casă este creată cu ajutorul perdelelor, draperiilor şi accesoriilor textile.

La dorinţa clientului salonul SHOWROOM coase:

  • Draperii romane
  • Draperii franceze
  • Perdele pentru pergole şi verande
  • Draperii
  • Perdele
  • Lambrichene, etc.

Pentru coaserea la comandă a perdelelor sau draperiilor, salonul SHOWROOM vă oferă materiale de cea mai înaltă calitate de la producători de top din Europa, care vă vor permite să creaţi o varietate de modele pentru orice tip de interior, indiferent de complexitate şi destinaţia acestuia.